The Dead Daisies – Make Some Noise

Jos se on rokkia, soita sitä kovaa, sanotaan. Toimii erittäin hyvin tämän levyn kohdalla. Jostain syystä tämä The Dead Daisiesin kolmas kokopitkä vaatii ämyrit isolle.

Levyn alku lupaa erityisen hyvää. Ensimmäinen videobiisi Long Way From Home rokkaa kuin AC/DC. Joku muistanee, että bändin perustaja David Lowy on kotoisin kenguruiden maasta. Tuolla ei tosin taida olla mitään tekemistä kappaleen kanssa.

Song And A Prayer on seuraava mainitsemisen arvoinen sävellys. Marti Fredriksen mainitaan krediteissä ja väitän, että tarttuvat kertosäkeet ovat hänen panoksensa tälle levylle. Mainline on kuin Cheap Trick stereoideissa. Vahva jyrä.

The Dead Daisies tykkää esittää muiden biisejä. Nyt mukana ovat John Fogertyn kynäilemä Fortunate Son ja The Whon tutuksi tekemä Join Together. Last Time I Saw The Sun voisi olla Aerosmith-cover. Marti taas?

Mitä vielä? Voiko rumpukompin omia? Ehkä. Siinä tapauksessa tämän levyn nimibiisi on velkaa Queenille vähintään puolet rojalteista.

Rumpali Brian Tichy ja kitaristi Doug Aldrich olivat tämän levyn uudet Daisyt. Molemmat ovat soittaneet yhdessä Whitesnakessa. Ehkä heidän panoksensa ansiosta The Dead Daisies kuulostaa viimein bändiltä.

Tero Honkasalo

Add a comment
Your name
Your email