Chalice Of Sin – Chalice Of Sin

Chalice Of Sin on kuulemma laulaja Wade Blackin uusi tuleminen. Tämä Frontiers -projekti vie perinteisen metallin jonnekin uusiin sfääreihin. Ai, olen vähän kyyninen? No, kyllä. Saanko selittää? Yritän silti.

Wade Black lauloi yhdellä Grimson Gloryn levyllä. Rundin jälkeen bändi mieluummin lopetti kuin teki lisää musiikkia laulajansa kanssa. Leatherwolf mainitaan lehdistötiedotteessa myös. Se bändi taisi olla ajankohtainen kun Neuvostoliitto loppui. Ei käsittääkseni levytyksiä. On hän arvostettu laulunopettaja myös, kotikulmillaan.

Okei, Wade ei ihan täytä legendan vaatimuksia. Entäs se jossain piireissä kuuluisa lauluääni? Kyllä hän korkealle pääsee ja vieläpä vaivattoman kuuloisesti. Halford check. Mutta tuossa ei ollut vielä kaikki. Pääosan lauluosuuksista hän laulaa Udo Dirkscheiderin mieleen tuovalla kurnutuksella? Miksi ihmeessä?

Entä se tärkein, eli ne kappaleet? Luvataan Savatagea ja Metal Churchia. Mitä saadaan? Aika geneeristä metallia. Kyllä mainittujen bändien tavaramerkkejä on kopsittu sekaan. Lupaus ei petä. Niin paljon kuin Alessandro Del Vecchion musiikista pidänkin, jossain tulee vastaan hänenkin onnistumisten rajat. Ei tämä levy kokonaan floppi ole. Siitä on helppo pitää. Se kuulostaa tutulta heti. Kunnianhimoinen se ei ole vähääkään. Kuinkahan nopeasti se tehtiin?

Tero Honkasalo

Add a comment
Your name
Your email