Slash featuring Myles Kennedy & The Conspirators – 4

Huvittaa tämän poppoon nimi. Ensin Slash. Juu, on varmasti kuuluisin ja pisimmältä ajalta. Alter Bridgen solisti Myles Kennedy on myynyt valtavat määrät levyjä ihan omillaan. Nyt on vain laulaja. Tokaksi isoimmalla fontilla. Sitten ovat vielä duunarit Todd Kerns, Brent Fitz ja Frank Sidoris. Kolmen kerroksen väkeä. Ainakin levyn kannessa.

Slashin tekemiset eivät ole pahemmin maailmaa järisyttäneet sitten Gunnareiden Appetiten. Myles Kennedy menee osastoon ihan kiva. Näin siis ennen Nelosta. Heti ensimmäisenä kuultava The River Is Rising osoittaa, että tässähän tehdään ihan rankkaa hard rockia oikeinkin hyvällä tatsilla.

Tehdäänkö peräti liian tanakkaa? Alkuun tulee ähky. Todd Cobbin tuotanto on melko täynnä. Levy ei hengitä ihan niin hyvin kuin voisi. Pikku vika. Pääsen siitä yli. Äksöni puhuu kovempaa kuin sanat. Spirit Love on raskasta. Avauduttuaan levy paljastaa imukykynsä. Jokaisessa biisissä on joku pieni yksityiskohta, joka jää mieleen. On mietitty. Ammattilaiset.

Levy vie mukanaan, kuuntelen tyytyväisenä. Nyökyttelen myös Slashin sooloille. Riffeistä hän ei paljastu G’n’R-mieheksi. Tällä bändillä on oma tyylinsä. Nyt kävi jopa niin harvinaisesti, että tutkin vihkon. Olen tyytyväinen kun se käsittelee soittajia tasapuolisesti. Kaikista on kuvat ja kiitokset. Ovat yksi ryhmä. Ja levyn perusteella pirun tiivis.

Tero Honkasalo

Add a comment
Your name
Your email