Smash Into Pieces – Disconnect

Olin ihan satavarma, että Smash Into Pieces on amerikkalainen bändi, kun kuuntelin Disconnectin ensimmäisen kerran. Niin on sellaista siloteltua ja oikein isosti tuotettua listakamaa tämä levy. Joku sanoo tätä vaihtoehtometalliksi. Ainakin on vaihtoehto perinteiselle metallille. On poppia säröllä ja konetaustalla.

Ruotsista tulevat! Onko siis kumma, että pop-uskottavuus on kohdillaan? No ei ole. Ja pop ei ole nyt moite. On kehu. Pop oli alkujaan lyhenne popularista. Näiden uskon menestyvän. Suon sen heille ilomielin.

Disconnectin biisit ovat järjestään hyvin tehtyjä. Yllätys? Vaikka kertosäkeissä on hunajaa ja sokeria Kluuvikadun Fazerin vuoden tarpeiksi, tätä levyä on kiva kuunnella. Ei tule huono olo. Ei äklötä. Kuka nyt ei kuuntelisi mielellään viikinki- tai pakanakappaleita? Juu, Valhalla on hyvä, samoin Heathens ja Vanguard. Freight Train on sen verran raskaasti runnova, että ansaitsee maininnan. Samoin Guillotine.

Sanoinko muuten, että bändissä on erinomainen laulaja? No, en tainnut. Sanotaan. Chris Adam Hedman Sörbye on erittäin hyvä solisti. Ja juu, levyn päättävä Deadman on kova! Melkein 3 miljoonaa streamia on todiste, jos et usko!

Tero Honkasalo

 1. Jacob Lewis on 10 tammi 2023:

  Hi,
  Are you still in business?
  I found a few errors on your site.
  Would you like me to send over a screenshot of those errors?

  Regards
  Jacob
  (714) 500-7363

  Reply to Jacob Lewis

 2. Leanna Moreau on 20 tammi 2023:

  Good job on the new site!

  Reply to Leanna Moreau

Add a comment
Your name
Your email