Memoremains – Pop Metal

Jos levyllä on mittaa alle puoli tuntia, voiko silloin puhua pitkäsoitosta? Ehkä Seinäjoelta tulevan Memoremainsin ei tarvitse. Sen kuuntelijat eivät ole Long Play -vinyylinvinguttajia vaan suoratoistopalvelujen suurkuluttajia. Yli 6 miljoonaa striimiä on upea saavutus. Perinteisille hevarille on sikäli hyviä uutisia, että Pop Metalin saa CD:nä, jos välttämättä haluaa.

En tiedä mistä johtuu, mutta Suomesta tuntuu tulevan aika paljon näitä bändejä jotka kikkailevat popin ja metallin välimaastossa. Tahallaan vai vahingossa? Mene ja tiedä. Joka tapauksessa Memoremains ja Battle Beast tamppaavat samaa mattoa yhteisellä aerobic-salilla. Eniten ihmettelen rumpaleita. Miten suostuvat. Ei, oikeasti tällä levyllä on hyviä juttuja myös rytmiosastolla.

Lauluosastolla Pop Metal on täynnä tarttuvia, melkein ärsyttäviä, koukkuja. Veikkaan, että Psycho on soinut tänä kesänä Härmän jokaisella kuntosalilla. Onhan siinä virtaa. Jotenkin toivoisin laulaja Johanna Ahosen tulkintaan vähän enemmän särmää. Se voisi olla napsun tai pari enemmän metal ja saman verran vähemmän pop. Toisaalta toivon bändiltä jatkossa enemmän Miscreationin kaltaisia massasta erottuvia biisejä. Kai Body Pumpissakin on rauhalliset hetkensä? Joka tapauksessa, tämä levy oli iloinen yllätys. Kiitos.

Tero Honkasalo

Add a comment
Your name
Your email