Riddle Me This – Universal Ego

Riddle Me This - Universal Ego

Kesän alussa teki kovasti mieli Kornin tai In Flamesin keikalle. Ei onnistunut millään, koska elämä. Mieli oli vailla kunnollista metallia. Mikä lie raudan puute. Sitten tuli Riddle Me This ja Universal Ego. Oli Bepanthenia, oli Aloe veraa. On kova! On edelleen soitossa.

Levy alkaa kunnollisella alkusoitolla. Osaavat säveltää ja soittaa säveltämänsä. Sitten 86 ottaa kuulijalta luulot pois. On hevii! Aavistuksen rytmikkäämpi Parasite tuo paikoin mieleen tuon jo mainitun Kornin. Ei haittaa! Kelpaa. Eemeli Bodde fiittaa The Facelessilla, joka on yksi levyn parhaista raidoista. Kyllä äärimmäistä metallia voi kiippareilla koristella. In Flameskin tekee niin. Sori, oli pakko. Pitää olla pakkopaidassa ja kahlittuna jotta pystyy olemaan aloillaan väkevästi rymistelevän Greedin aikana.

Empires Fall on merkitty featuring Tuomas Välimaa. Olisin pärjännyt ilman puhtaita lauluja. No, mutta In Flameskin tekee niin. Inertialla kuullaan Ona Bergrothin laulua. In Flamesinkin ja niin edelleen. Shadows palauttaa meiningin kunnolliseksi. Olohuone pitti! Levyn päättävä Megalomania feat. mikko Kylmänen on nimensä mukainen. Se on iso kappale jossa on paljon kaikkea. Dream Theater -solisti James LaBrien Göteborg-levyillä on samanlaista meininkiä. Reilun puolen tunnin mitassaan levy on sen verran kompakti paketti, että sen kuuntelee helposti ja mielellään monta kertaa. Suosittelen.

Tero Honkasalo

Add a comment
Your name
Your email