Adrenaline Mob – Dearly Departed

dearly departed

Dearly Departed, piti tämä arvio raapustaa aikoja sitten, mutta unohdin. Nyt Twisted Sister- ja Adrenaline Mob -rumpali A.J. Peron poisnukkumisen kautta tämä levy tuli surullisen ajankohtaiseksi. Ahkerana ja tunnollisena soittajana tunnettu Pero oli pidetty niin fanien kuin muusikoidenkin joukossa. Hän kuoli ilmeisesti sydänkohtaukseen Adrenaline Mobin kiertuebussissa 55-vuotiaana.

Tämä kokoelma levy jäi Peron viimeiseksi Adrenaline Mob -äänitykseksi. Akustiset versiot kappaleista Angel Sky ja All On The Line ovat nyt erityisen koskettavia. Muutenkin tämän levyn parhautta ovat nimenomaan akustiset raidat. Myös Crystal Clear on hyvä. Niillä solisti Russell Allenin voimakas, mutta tunteikas ääni pääsee oikeuksiinsa. Toki Black Sabbath – medley on myös vahva esitys erityisesti laulunsa puolesta. Into The Void ja Sabbath Bloody Sabbath toimivat upeasti. Niiden lisäksi kuullaan pätkät Sweet Leafia, Killing Yourself To Liveä ja Electric Funeralia. 

Pat Traversin Snortin’ Whiskey ei ole mielestäni häävi kappale alkuperäisenäkään, joten ei Adrenaline Mob sitä ainakaan paranna. Samaa pitää valitettavasti sanoa Queenin Tie Your Mother Downista. Charlie Daniels Bandin The Devil Went Down To Georgia on melkoinen yllätysveto. Siis se että se on mukana, ei se minkälaisen version tämä ryhmä on siitä tehnyt. Kokonaisuus on siis hiukan kirjava, eikä tämä ihan bändin parhaan tuotoksen tittelistä kilpaile. Faneille tästä tuli valitettavalla tavalla pakollinen hankinta.

Add a comment
Your name
Your email